Katträddning

Katter har en tendens att klättra på allting. Det är naturligt då det ingår i deras instinkt. Våra älskade katter kan därför ta sig vatten över huvudet ibland och då behöver de en katträddning. När en katt klättrar upp i ett träd så tänker den antagligen inte på hur den ska komma ner förens det är dags att återvända till marken. Katten inser då att den är mycket högt upp och blir rädd. Det är förståeligt då det finns många som inte gillar höga höjder. Katterna kommer ibland ner efter några dagar men det är det absolut sämsta och farligaste sättet att få ner de på marken. Efter många dagar är de trötta och utmattade av att har varit uppe i trädet och de kan därför skada sig allvarligt på vägen ner. Vi släpper allt arbete vi har och tar oss till platsen. Vill du boka en katträddning så mailar eller ringer du till oss. Du kan även använda dig av vårt formulär som finns på toppen av denna sida. Mail: info@svensktradfallning.se. Telefon nummer: 0701234567.

Vi vill gärna tipsa om klätterklubben, det är en klubb för klättrare där någon kanske kan hjälpa till. Det finns oftast snälla människor som kan hjälpa till för en liten kostnad. Får man ingen hjälp där kan man alltid testa facebook. Är det däremot bråttom rekommenderar vi att du kontaktar oss så att katten inte lider i trädet. Fortsätter katten att klättra upp i trädet och skapa problem så kan man alltid kontakta någon som fäller trädet. Oftast kan man göra en avancerad trädfällning.

Vi tar ett fast pris för att komma ut akut och rädda din katt. kostnaden är 2000 kr på en vardag och 3000 kr på en helgdag. I detta pris har vi räknat att katträddningen inte tar mer än 60 minuter. Tar den längre tid än 60 minuter så fakturerar vi er 350 kr extra för varje påbörjad halvtimme.